masaža

Masaža nije samo terapija koja nam pomaže u oporavku od napetosti i bolova, već je i moćno oružje preventivne medicine u očuvanju zdravlja.

Masaža je terapija - Zdrava Kralježnica
Zdrava Kralježnica - Masaža VI

bioenergo
masaža

Bioenergo masaža je novost na svjetskom tržištu.

Bioenergo masaža vrši se putem Bioenergomasažera – visoko tehnološkog uređaja razvijenog prema načelima i znanjima tradicionalne kineske medicine o energetskim kanalima, meridijanima i unutarnjim organima.

ATLANTO
OCCIPITALNA
masaža

Masaža mišića koji drže atlantooccipitalni zglob (tzv. „nosači lubanje“) izvodi se specijalnim aparatom, njime se tretira subluksacija tj. vrši se repozicija prvog vratnog kralješka – Atlasa. Ovisno o kutu rotacije, subluksiran Atlas uzrokuje veće ili manje smanjenje otvora lubanje i otvora kralježnice.

Atlantooccipitalnom masažom Atlas dovodimo u optimalan, prirodom predviđen položaj, što oslobađa blokirane moždane funkcije i dovodi do samoregeneracije – procesa koji je u potpunosti individualan te ovisi o psihofizičkom stanju pojedinca.

THUMPER PRO
masaža

Izvodi se profesionalnim aparatima za masažu koji imaju svojstvo da prodiru 2,5 cm u dubinu mišića te na taj način snažno potiču dubinsku cirkulaciju tkiva, ubrzavaju protok limfe i izmjenu staničnih tvari, vibracijom masiraju unutarnje organe te snažno potiču mikro cirkulaciju kože i potkožnog masnog tkiva.

Kombinira se sa VERSA pro aparatom za akupresurnu masažu stopala koji relaksira i priprema tijelo za masažu a također je odličan za osobe s proširenim venama gdje su masaže načelno kontraindicirane.

cjenik

 • ATLANTOOCCIPITALNA MASAŽA 500 kn

  Masaža i repozicija Atlasa Biovib aparatom

  - 60 MIN -

 • THUMPER MASAŽA 200 kn

  Masaža vrata Biovib aparatom
  Masaža tijela Thumper aparatima
  Manualna terapija kralježnice

  - 50 MIN -

 • BIOENERGO MASAŽA (BEM) 250 kn

  Masaža vrata biovib aparatom
  Masaža leđa Thumper aparatom
  Manualna terapija kralježnice
  BEM

  - 60 MIN -

 • RUČNA MASAŽA 250 kn

  Masaža vrata biovib aparatom
  Ručna masaža leđa
  Manualna terapija kralježnice

  - 60 MIN -

 • VISCERALNA KIROPRAKTIKA 200 kn

  Masaža i namještanje želuca

  - 30 MIN -