ZDRAVA KRALJEŽNICA - Logo 792x136

Što je THUMPER PRO MASAŽA?

Thumper Pro masaža je idealna masaža za osobe koje se ne vole skidati u donje rublje i/ili ne vole masažu sa uljima. Thumper Pro masaža se izvodi preko odjeće, a trajanje i intenzitet masaže su u potpunosti prilagođeni konstituciji i problematici pojedinca.
Thumper Maxi Pro II

Thumper Pro masaža vas čini odmornijima i kako klijenti često kažu „lakšima“. Ova masaža se izvodi preko odjeće i traje 50 minuta (ovisno o konstituciji tijela).

Stari Grci, Perzijci i Kinezi prakticirali su masažu kao duhovnu umjetnost. Masaža nije samo terapija koja nam pomaže u oporavku od napetosti i bolova, već je i moćno oružje preventivne medicine u očuvanju zdravlja. Predugo sjedenje uzrokuje inerciju uma, što dovodi do osjećaja nervoze i/ili napetost u području vrata ili ramena. Povećava se količina mliječne kiseline u mišićima te posljedično tome možemo osjećati grčeve u nogama, zamor i malaksalosti. Tada je potreban odmor kao prirodan oblik oporavka tijela. Redovita masaža (barem jednom mjesečno) ubrzava oporavak tijela te čini mišiće gipkijim i opuštenijim.

THUMPER PRO masaža

Thumper Maxi Pro I
Thumper Maxi Pro profesionalni aparat za masažu

U centru Zdrava Kralježnica, masaža se izvodi  Thumper Pro profesionalnim aparatima za masažu koji su prilagođeni svakoj konstituciji kako bi masaža bila ugodna i opuštajuća, ali i izuzetno učinkovita.

Snaga aparata, teškog 3 kilograma, ima svojstvo da prodire do 2.5 cm u dubinu mišića te na taj način dovodi do učinaka:

 • dubinskog opuštanja mišića
 • dubinske cirkulacije i prokrvljenosti
 • ubrzanja protoka limfe i izmjene staničnih tvari
 • detoksikacije tijela (zbog ubrzavanja protoka limfe)
 • snažnog poticanja mikro cirkulacije kože i potkožnog masnog tkiva

Thumper Maxi Pro III

Thumper Pro masaža je idealna masaža za osobe koje se ne vole skidati u donje rublje i/ili ne vole masažu sa uljima. Izvodi se preko odjeće u trajanju od 50 minuta (ovisno o konstituciji tijela). Ova masaža vas čini odmornijima i kako klijenti često kažu „lakšima“.

Također se kombinira sa masažom stopala koja se izvodi sa Thumper Versa Pro profesionalnim aparatom za masažu koji djeluje na akupresurne točke stopala te tako brzo i učinkovito, u samo 15 minuta, opušta i relaksira čitavo tijelo. Ova masaža se preporučuje osobama s problemima venskog sustava jer ubrzava cirkulaciju i protok limfe bez pritiska i nagnječenja vena, a također je odličan za osobe s proširenim venama gdje su masaže načelno kontraindicirane.

Apart za Thumper masažu - Versa Pro 2
Thumper Versa Pro profesionalni aparat za masažu stopala
 • Thumper Pro masaža se izvodi preko odjeće
 • Idealna masaža za osobe koje ne vole masažu uljima
 • Trajanje i intentizet Thumper Pro masaže su u potpunosti prilagođeni konstituciji i problematici pojedinca
 • Manualana terapija kralježnice
 • Trajanje 60 min
 • Cijena €40

PODIJELI

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
WhatsApp

MOŽDA ĆE VAM SE SVIDJETI I OVE OBJAVE